My daily face

  • Date: 09.10.2014 / Post: 18:54 / Category: Tips
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1. Det første som jeg alltid gjør er å påføre primer. Jeg bruker primeren fra Lancôme mest siden jeg syns den passer best til min hud. Ellers bruker jeg også de fra Smashbox som jeg er fornøyd med.

2. Vanlig å ta på foundation etter primer, jeg gjør det i alle fall. Foundationen fra Clinique er helt ny så har ikke fått testet den ut nok til å si så mye om den. Men den dekker helt greit og blender seg inn i huden utrolig godt. Så frem til nå er jeg fornøyd. Ellers har jeg brukt en BB-creme fra Estee Lauder som jeg er sykt fornøyd med.

3. Etter foundation går jeg rett på solpudder. Jeg pleier egentlig ikke å bruke solpudder nå siden foundationen fra Clinique er alt for mørk. Men bruker litt på halsen og for å jevne ut litt. Jeg har satt mitt elsk på solpudderet fra Guerlain. Har brukt et fra GloMinerals og MineralFusion tidligere men dette er det beste. Brukte også et fra Mac som var helt elendig.

4. Kinnbein for meg er viktig. Jeg har et skikkelig feit ansikt, om jeg kan si det sann. Så jeg markerer alltid ekstra mye på kinnbeina. Blushen fra Mac i fargen "Harmony" i matt er helt fantastisk. Den ser veldig rosa ut på bildet men på ansiktet mitt får den en helt nydelig farge. Vil si det er solpudder og en blush i et. Anbefaler alle å bruke en blush som er kald i fargen så da unngår du å bli oransje.

5. Concealer. Ingenting slår concealeren fra Yves Saint Laurent. Har brukt denne i utrolig mange år nå og jeg er så fornøyd. Jeg har en concealer fra BareMinerals i pudderform som jeg tar litt over for å sette concealeren ordentlig.

6. Øyenbryn er viktig og det er blitt så stor fokus på perfekte bryn i det siste. Jeg har brukt alt fra Chanel, H&M, Lancôme, Senai, Clarins and you name it! Men det som jeg bruker nå og er mest fornøyd med er øyenbrynslineren fra Mac, øyenskyggen fra The Body Shop og Billion Dollar Brows pennen. Øyenbrynslineren til Mac er som en våt eyeliner men den er ikke så sterk men samtidig er den utrolig skarp. Derfor jeg elsker den. Anbefaler den til alle som har lite øyenbrynshår og som vil forme litt utenfor brynet. Lineren er vannfast og sitter seriøst hele dagen. Kan brukes som eyeliner også men den er perfekt på bryna.

7. Etter transformasjonen til Kylie Jenner så har lepper og lipliner blitt et must! Liplineren fra Mac er magsik og det beste. Har også noen fra Senai, MaxFaxtor, Chanel osv men de er så harde så kanten blir så ujevn. Derfor elsker jeg de fra Mac siden de er så myke og lette å tegne med. Jeg har i fargen "Soar" og er den som blir mest brukt av Make-up artister fra Mac. Bruker lip-plumperen fra Smashbox for å få fyldigere lepper, også markerer jeg med liplineren fra Mac. 

Mange av disse produktene her har jeg fått gratis eller blitt sponset. Men det er liksom dette jeg bruker hver dag. Har brukt sminke utrolig lenge og har brukt så utrolig mye crappy shit så produktene jeg bruker så anbefaler jeg utrolig sterkt og det er de jeg bruker fast. Spør gjerne om det er noe dere lurer på så skal jeg svare på best mulig måte.

Lets talk eyebrow

  • Date: 18.06.2014 / Post: 16:35 / Category: Tips
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Får veldig mange spørsmåler om øyenbrynene mine. Så skal besvare noen vanlige spørsmåler jeg får av dere. Jeg har ikke dratt til noen salong eller fått de fikset for meg. Har ordnet de helt selv. For å få mer fyldige og markerte bryn bruker jeg browgel fra Mac i fargen "Deep Dark Brunette" som er den mørkeste fargen. Browgelen er Limited Edition så anbefaler alle å kjøpe den nå som den er i butikken. Browgelen er også vannfast og mykere enn vanlig øyenskygge eller pudder form som de fleste bruker. Anbefaler denne fordi den er lett å markere og fordele, er vannfast og sitter utrolig bra hele dagen. Bruker den sammen med en skråkost, også retter jeg litt på brynene mine med en øyenbrynsgele som også er fra Mac (bruker i fargen Clear). Har dere noen flere spørsmål så kommenter her, så svarer jeg på de.

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits