Sponset video: Memories in good quality

  • Date: 11.10.2014 / Post: 15:31 / Category: Sponsor
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Ettersom jeg er blogger vet jeg godt hvor viktig det er med bra bilder med god kvalitet, sterke farger og skarpe linjer. Det er også super viktig for meg å bevare minnene jeg har, og det er det som er det beste med å være blogger! At du alltid må ta bilder, og bildene blir så gode minner etter år etter år. Men vi vil jo helst at bildene skal være i god kvalitet.

Sony har nå kommet med en reklamefilm som har superfokus på god kvalitet, bringe spektakulære detaljer til live, selv i ekstreme forhold til lite lys. Sony kommer nå med deres beste telefon noen sinne som også er vanntett (!!!!). En mobil som er vanntett er noe jeg virkelig trenger, jeg som er så dum å bruker mobilen i regnet og som har mistet telefonen i do alt for alt for mange ganger. Xperia Z3 er også den eneste smarttelefonen du kan spille PS4 på. PS4 Remote Play på Xperia Z3 gir deg en ordentlig PS4-spilling på en førsteklasses telefon. Ikke bare nok med det! Xperia Z3 har også hele todagers batterilevetid. Dette er en smarttelefon som lar deg gjøre mer enn noensinne, uten avbrudd. Helt fantastisk!

Si hei til nye Sony Xperia Z3.

"Forskjellen mellom bra og best ligger i detaljene. Se den utrolige reisen fra bra til best i svakt lys. Få derretter med deg de sanne historiene om folk som oppnådde mer takket være vår beste smarttelefon noensinne, Xperia Z3." 
- Sony 

Sponset innlegg

Home is where love is // Sponset video

  • Date: 18.09.2014 / Post: 00:11 / Category: Sponsor
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________"Uansett hvor man befinner seg så har de fleste en soft spot for hvor de kommer fra. Og uansett hvor mye suksess man har er det likevell ofte de små tingene som gir mest glede. Ekte ting. Nære ting. Slike ting som er en bit melkesjokolade i munnen kanskje gir en påminnelse om." - Freia

Freia har laget en ny reklamefilm som handler om at selv om man er langt borte så finnes det alltid noe som minner minner oss om hjemme. I dette tilfellet; Freia melkesjokolade. Selv om jeg reiser ofte til hovedstaden og er med på veldig mye så vil jeg alltid tilhøre Fredrikstad. Borte bra, hjemme best. Som de sier. Dette får meg til å tenke på fremtiden. Når jeg bestemmer meg for å flytte. Fra Fredrikstad, eller fra Norge. Det er da det er viktig med småting som kan minne deg om hjem. Det er budskapet i denne reklamen fra Freia og jeg elsker det. 

 

Sponset video

Don't destroy your hair

  • Date: 17.07.2014 / Post: 14:20 / Category: Sponsor
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
DSD Pharma Norge introduserer et komplett behandlingsprogram for hårproblemer og jeg har vært så heldig å fått testet ut noen av produktene! Før jeg begynte på produktene var håret mitt litt tørt og skadet av rettetangen. Men nå har jeg brukt produktene i ca 1-2 måneder og nå er håret mitt silkemykt!

2.1 DIXIDOX de LUX ANTIDANDRUFF SHAMPOO
Denne shampooen inneholder flere antiflass ingredienser samtidig en høy konsentrasjon av vitaminer og skalp regulerende komponenter. Shampoen skal bidra til å redusere og forhindre utslipp av overflødig talg og håravfall.

4.5 DIXIDOX de LUXE KERATIN BEHANDLINGS SERUM
Denne er min favoritt! Dette serumet skal gi håret ditt glans, styrke og volum. Serumet refererer til de dobbeltvirkende behandlinger som både stimulerer hårvekst og forbedre sin struktur.

2.4 DIXIDOX de LUXE ANTIDANDRUFF LOTION
Denne er veldig deilig å ha på! Denne lotionen inneholder flere aktive antiflass ingredienser samtidig en høy konsentrasjon av planteekstrakter rik på skalp regulerende og anti-alopeci komponenter. Du bare tar å sprayer litt på håret og i hodebunnen og maserer lotionen inn i hodebunnen!

Produktene har hjulpet meg masse. Håret mitt har aldri sett bedre ut og jeg er kjempe fornøyd med de. DSD Pharma Norge har også mange flere serier og tilpasser dine hårproblemer. Så du vil finne de riktige produktene som passer perfekt for deg og dine behov. Du finner produktene her. Har også fikset en rabattkode til dere. Bruk koden haovu2117 og du vil få 20% på alt!

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits