Everyday glow

  • Date: 06.09.2015 / Post: 21:12 / Category: Skjønnhet
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Sponset innlegg

Får så mange spørsmål ang sminken min og tenkte å vise dere noen produkter jeg pleier å bruke. Bruker disse produktene for å holde en mest naturlig look som mulig. Disse produktene ser super naturlige ut så disse er de perfekte produktene til gutter. Har brukt disse produktene i en stund nå og er forsatt like fornøyd som første gang. Huden har ikke blitt noe verre av produktene, noe som er utrolig viktig for det fleste sminker kan ødelegge huden veldig.<

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Glo Minerals Bronzing Powder er en superflott solpudder! Dette er en av mine everday produkt fordi den er så lett på huden. Pudderet er utrolig mykt og veldig pigmentert. 2/3 av pudderet er et matte solpudder og resten er en gullaktig highlighter. Det som er så perfekt er at du kan velge å ta hele pudderet med highlighteren når du ønsker en ekstra glød. Eller bare bruke den matte delen!

Nilens Jord Kabuki Brush er kosten jeg bruker uansett! Kosten gjør at sminken legger seg helt flawless og den er supermyk og deilig å bruke! Bruker den til løst pudder, presset pudder og ja.. alt!

Glo Minerals Brow Collection Kit er et øyenbrynskit som inneholder et palette med 2 forskjellige brynspudder, øyenbrynsvoks og en highlighter. Samtidig så får du med noen øyenbrynsmaler, et pinsett, øyenbrynsbørste og en maskarakost. Kostene er å utrolig bra! Tror koster har veldig mye å si på sminken å det merker jeg stor forskjell på etter jeg begynte med disse kostene. Paletten er helt amazing! Jeg er egentlig ikke superfan av brynspudder etter jeg begynte med Anastasia Brow Pomaden eller Mac Browgel. Men når du bruker øyenbrynsvoksen, også legger på fargen etterpå så blir resultatet så naturlig og brynene holder hele dagen. Highlighteren er kremet og champagne farget. Jeg pleier å legge denne under brynet for å få et lite løft. Bruker også highlighteren over kinnene siden denne highlighteren er så god!

Glo Minerals Under Eye Concealer gjemmer mine mørke ringer under øynene. Jeg vet ikke hvordan men den gjør virkelig det. Dette er bedre enn kaffe! Ikke det at jeg liker kaffe men jeg blir 100 prosent mer våken med denne concealeren!

Glo Minerals Pressed Base er en presset mineralfoundation. Bruker kosten min fra Nilens Jord til å påføre dette pudderet. Det eneste jeg trenger er concealer og dette pudderet og huden min ser fantastisk ut! Den dekker utrolig godt og gir en matte finish.

Glo Minerals Camouflage er amazzzing! Denne dekker absolutt alt og jeg klarer meg ikke uten denne! Denne concealeren har jeg brukt i evigheter og jeg har alltid gått tilbake til den. Den kan virke litt tykk når du påfører den men den er super lett på huden og sitter utrolig godt på huden.

Jeg har snart tenkt til å begynne med YouTube! Så da kan dere se og skjønne mer av hvordan jeg påfører sminken og hvorfor. Grunnen til at jeg ikke starter nå er fordi jeg ikke har et videokamera som fungerer. Men ville skrive dette innlegget først som en teaser siden disse produktene er helt fantastiske. Enjoy!

Xx

Summer must haves

  • Date: 09.06.2015 / Post: 15:38 / Category: Skjønnhet
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Har både et elsk og hat forhold til sommer. At det skal være så varmt noen ganger at du bare svetter som en gris. Det er så vanskelig å sminke seg fordi det er så varmt. Men samtidig så vil man kanskje ikke gå uten. Derfor har jeg valgt ut 5 av mine sommer produkter som er perfekt på sommeren. Disse produktene er jeg veldig avhengi av nå og jeg er virkelig fornøyd med disse.

Bull Dog Protective Moisturiser er en fuktighetskrem. Det jeg liker med denne er at den er så lett så den føles fantastisk ut på huden. Man blir ikke oljete av den selv om den inneholder 9 forskjellige typer oljer. Samtidig så inneholder den aloe vera, grønn te og det er sol faktor 15 i den! Jeg er ikke så flink til å bruke solkrem så liker at de produktene jeg har inneholder sol faktor så jeg like vell kan beskytte huden.

Tone Lise Creamy Salt Scrub er fantastisk! Jeg pleier alltid å være like tørr som på vinteren som om sommeren. Derfor bruker jeg denne skrubben som inneholder salt fra dødehavet kombinert med frukt, planter og urteekstrakter. Denne fjerner alle døde hudceller og grov hud. Det gjør også at jeg får finere og mye jevnere brunfarge. Samtidig så blir huden min silkemyk.

Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil har jeg brukt i mange år! Så er uten tvil at det er denne jeg anbefaler når det gjelder sololje. Jeg har alltid brukt en uten solfaktor fordi jeg vil bli mest brun som mulig. Men skjønner nå at litt sol faktor ikke skader noen. Veldig lett å smøre på kroppen og lukter kokos! Jeg er ikke glad i å være så oljete men denne er ikke så ekkel som de fleste.

The Balm Sexy Mama har jeg hatt i sminkemappen min utrolig lenge men har aldri tatt det i bruk faktisk. Brukte det for første gang for noen måneder siden og den overasket veldig! Jeg er ikke fan av oljete og fett hud. Men det får man veldig lett om man har en foundation som er litt oljete eller solpudder med litt highlight i. Denne er ikke mega pigmentert men demper like vell det som trengs. Veldig liten så er så lett å ha med seg overalt. Det er veldig greit for du vil ha med deg litt sminke for å freshe deg opp når du er ute. Og det er ikke så kult å ha med sminke som er så stort. Derfor er denne perfekt! Har pleid å brukt en blotting paper som er et ark som bare fjerner fett og glans. Men jeg syns denne er mye bedre for du legger den bare over med en stor kost. Og den ødelegger ikke sminken din!

Ole Henriksen Perfect Truth CC Creme er mitt must have! Foundation og alt det er byttet ut med denne. Jeg er utrolig overasket over hvor bra den dekket og det at det bare  er en dagkrem med farge er helt sykt. Sitter utrolig godt på huden og du trenger seriøst ikke mer enn denne. Det er så bra på sommeren! Fukter og pleier huden din i stede for å tette igjen huden og skape urenheter. Trudde også at den var for lys for meg, men fargen smeltet inn i huden og jeg fikk en fantastisk finish! Du får kjøpt den her. Finnes også i light. Jeg har i medium.

Loreal Paris Sublime Bronze Summer Legs BB Creme er mitt must have party produkt! Det er noen anledninger hvor jeg vil være litt brunere enn andre. Som på fester, bursdager osv. Dette er som en selvbruning. Du smører den på kroppen og du får en fantastisk farge! Det er bare en midlertidig krem som du har på. Så den går bare bort når du dusjer. Perfekt for oss som er helt elendig når det gjelder selvbruning! Blir denne flekkete kan du bare fjerne alt eller dekke over. Produktet er ment for beinene men jeg bruker den på armene og ansiktet og. Den ser veldig tykk ut men blir veldig tynn når du smører den ut. Og den smitter ikke over på klærne.

Kommer til å skrive flere innlegg som dette. Jeg vet at mange av dere lurer på hvordan jeg sminker meg og hvordan produkter jeg bruker. Så kommer til å begynne å lage videoer og innlegg som dette! Noen av produktene er sponset og som jeg har fått gratis. Men disse er de produktene jeg bruker nesten hver dag! Så dette er mine ærlige meninger. Og det er det på alle de andre innleggene og. Til dere som lurte. Xx

Put you're black mask on

  • Date: 05.12.2014 / Post: 02:19 / Category: Skjønnhet
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Husker dere at jeg fikk til sendt noen tidligere produkter fra JorgObe? Hvis ikke så kan du finne innlegget her. Jeg har vært så heldig i å fått til sendt den kjente "Peel Off Mask" også! Eller som dere kanskje kjenner den som "den svarte ansiktsmasken". Jeg har hørt utrolig mye om denne og sett den selv overalt. Så jeg var derfor veldig ivrig i å prøve den ut selv. Den var veldig enkel å bruke men litt vanskelig å fordele. Handler bare om å være litt kjapp før den tørker, men det kommer seg veldig fort. Kom veldig fort på meg i alle fall. Jeg bruker masken kun på panne, nese og hake fordi det er der jeg har mest hudormer, porer og litt fet hud. Det eneste du gjør er at du smører den ut på hånden din og maserer den enkel inn i huden din der du vil ha den. Så bare lar du det enkelt tørke inn i huden din i 25-30 minutter til den er helt tørr, og trekk deretter masken av. Det anbefales å bruke masken 1-2 ganger i uken for å oppnå et optimalt og varig resultat. Masken gir en renere, friskere og mer strålende hud, uten hudormer. Jeg var ikke klar over hvor mye hudormer jeg egentlig hadde før jeg brukte denne masken og selv så at de sakte men sikkert ble dratt ut. Skikkelig ekkelt egentlig men følelsen etterpå var deilig og jeg følte meg så frisk og ren. Mange sier at masken er vanskelig og vond å ta av, men jeg syns det var utrolig behagelig og utrolig morsomt haha. Kunne tatt på og av masken hele tiden bare fordi jeg syns det er gøy. Men jeg anbefaler å ta den kun 1-2 ganger.*

Etter at jeg har brukt masken skrubber jeg med JorgObe "Scrub Mask" og påfører deretter på min favoritt dagkrem "White Tea Balancing Cream" også fra JorgObe. Les mer om disse produktene her. Om du ønsker å kjøpe alle produktene, kan du kjøpe de her. Jeg anbefaler sterkt å kjøpe alle tre, de fungerer så godt sammen i lag.

Jeg er veldig fornøyd med den og den er absolutt like bra som alle sier den er!

JorgObé

  • Date: 08.10.2014 / Post: 12:00 / Category: Skjønnhet
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg har vært så heldig å fått prøve "Refreshing Scrub Mask" og "White Tea Balancing Creme" fra JorgObé. JorgObé er opprinnelig et dansk hudpleie for både herre og kvinner.

JorgObé Refreshing Scrub Mask er helt fantastisk! Den kan både brukes som en ansiktskrubb og ansiktsmaske. Det eneste du trenger er å ta litt på fingrene og bare skrubbe i sirkel bevegelser i ansiktet for best resultat. Jeg påfører skrubben i våt hud og bruker den som oftest i dusjen. Vasker alltid ansiktet så jeg ikke har noe sminke eller fett på huden så skrubben skal funke bedre. Du kan som sagt også bruke skrubben som en ansiktsmaske. Jeg anbefaler å vaske ansiktet før du påfører skrubben. Du bare masserer masken inn i huden i forsiktige sirkelbevegelser og lar masken virke i 10-15 minutter før du skyller den av igjen med lunkent vann. Masken gir en unik og frisk følelse i ansiktet.

Hver gang etter jeg har brukt Refreshing Scrub Mask så tar jeg alltid på JorgObé White Tea Balancing Cream. Denne gir utrolig mye fuktighet til huden. Huden min blir alltid litt tørr etter en skrubb eller ansiktsmaske, så denne fuktighetskremen passer utrolig bra og gir også en unik og frisk følelse i ansiktet som skrubben.

Ansiktsmasken anbefaler jeg å bruke 1-2 ganger i uken for å oppnå et optimalt og varig resultat. Jeg har fått så mye finere hud etter jeg bruke disse to produktene og jeg har fått så mange komplimenter om huden min.

JorgObé Refreshing Scrub Mask kan kjøpes her.

JorgObé White Tea Balancing Cream kan kjøpes her.

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits