On my Huarache swag

  • Date: 28.11.2015 / Post: 17:19 / Category: OOTD
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________PHOTOS BY EIVIND LUNDE TELLEFSEN

Jacket from HM / Sweater from Weekday / Trousers from These Glory Days / Huaraches from Stress

Liten update: Jeg har farget håret lilla! Ble litt mer intens enn det jeg ville men likte det uansett. Skal farge håret mørkt igjen så i mellomtiden vil jeg bare teste ut alle slags farger.

Translate: Little update: I have dyed my hair purple! It got more intens then I wanted but I liked it anyways. I am going to dye my hair dark again so in the meanwhile I will try out a lot of different colors.

Xx

Works need to be done

  • Date: 25.11.2015 / Post: 20:11 / Category: Hverdag
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

COFFEE BREAK

Jeg er den personen som alltid inviterer folk ut på kaffe osv men drikker ikke en gang kaffe. Men jeg liker chai latte og frappe da haha. Bildene over er tatt av min gode venn og fotograf Eivind. Han har lagt ut noen bilder av meg som vi tok når vi møttes i Oslo forrige uke. Sjekk de ut her. Ellers så har jeg flere bilder jeg vil poste etterhvert!

Translate: I am the person who always invite people out for coffee, etc. but do not drink coffee once. But I like chai latte and frappe and tho haha. The pictures above were taken by my good friend and photographer Eivind. He has posted some photos of me as we took when we met in Oslo last week. Check the out here. Otherwise I have more pictures I will post later!

Xx

Swan song

  • Date: 16.11.2015 / Post: 20:33 / Category: OOTD
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

PHOTOS BY EIVIND LUNDE TELLEFSEN

Jacket from Gina Tricot / Shirt from HM / Jeans from Weekday / Sneakers from Adidas Originals

Det har vært en rar uke. Vil bare først og fremst si tusen takk til all respons på forrige innlegg. Så mange har brydd seg og så mange har tatt seg tid til å engasjere seg osv. Jeg er rørt. Men like vell har det vært en ganske tung uke for meg. Mye har skjedd og mye har forandret seg. Jeg har mistet mye av meg selv men prøver å ikke gjøre noe drastisk. På torsdag møtte jeg Eivind som er fotograf og en drit kul venn av meg. Han knipset disse bildene her av meg pluss noen til. Gleder meg til å vise dere resten! 

Translate: Its been a wierd week. First of all I want to say thanks to all the respond on my last post. So many have been comment and liked and showed support. I am touched. But its still have been a tough week for me. A lot had happend and a lot have changed. I have lost so much of myself but I try not to do something drastic. On tuesday I met my friend and photograph Eivind. We took some pictures and I cant wait to post them! 

Xx

My childhood and insecurity

  • Date: 08.11.2015 / Post: 20:53 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg ønsker ikke å kaste bort livet mitt på å være trist og lei meg. Derfor har jeg alltid vært innstilt på at alt går bra og alltid vært positiv i alle situasjoner uansett. Jeg har ignorert alle problemene mine og latt som om de ikke eksisterer. Men jeg ser nå at det har ført til at jeg kan bryte sammen når som helst. Jeg kan ikke håndtere alt sammen. Jeg vet ikke hvordan dette kommer til å hjelpe. Men jeg er villig til å prøve. Det er jo egentlig grunnen til at jeg startet å blogge. Jeg startet å blogge for å kunne skrive åpent og ærlig om barndommen min. Men jeg turte aldri. Dette innlegget har jeg holdt på med siden jeg startet å blogge i 2011. 

Jeg var aldri en av de kule på barneskolen. Og jeg hadde ikke så mange å henge med. Jeg var ganske ensom. Og ingenting ble noe bedre når folk begynte å plage meg. Det startet useriøst og smått. Men det ble mer seriøst etterhvert. Det gikk fra å bare være små ting til drittslenging. Og det pågikk hver fuckings dag hele barneskolen. Alt jeg gjorde hadde de noe å si på. Alt jeg sa hadde de en kommentar til. Og ja jeg ble sliten. Det gikk utover skolen, familie og min egen lykke. Jeg våknet opp hver morgen av at jeg ikke ville på skolen. Fordi jeg ikke trivdes. Jeg ville bytte skole og jeg nevnte det for foreldrene mine hele tiden men de skjønte meg ikke. Det var vanskelig for de å forstå. Å det skjønner jeg jo. For jeg var ikke den beste til å uttrykke mine følelser. Er fortsatt ikke det den dag i dag. Men jeg vil bli det en gang. Men uansett. Så ble liksom alt for mye for meg. Jeg følte meg kjempe alene. Jeg følte meg helt lost. Hva har jeg gjort for å fortjene all den dritten her. Jeg vet ikke. Jeg husker dette øyeblikket veldig godt. Selv om jeg ikke ønsker. Men jeg gjør det. Jeg lå på rommet mitt drit lenge. Og jeg gråt og gråt. Jeg måtte vente til tårene hadde tørket. For jeg skulle ned på kjøkkenet å hente en kniv. Men jeg kunne ikke det før jeg hadde sluttet å gråte. Men det var var ikke lett for meg. Jeg husker jeg ble ganske sliten etter å ha grått så mye. Så jeg sovnet. Og jeg våknet av at pappa vekket meg til skolen. Som alltid. Følelsene mine den dagen var ubeskrivelig. Jeg husker ikke helt hva jeg drømte den natten. Men jeg husker at jeg var skikkelig sjokkert når jeg sto opp. Jeg var ikke glad. Jeg var ikke trist heller. Jeg var sjokkert. Jeg gikk ned for å pusse tennene som vanlig. Og jeg begynte å tenke. Også innså jeg faktisk hva jeg holdt på å gjøre. Dette skjedde når jeg gikk i 6.klasse. Etter den gangen tenkte jeg på det hele tiden. Uansett hva jeg gjorde eller hvor jeg var så kom det alltid opp. Veldig ofte når jeg var alene. Noe jeg var som regel hele tiden. Hvorfor skal jeg kaste bort livet på å være ulykkelig? Det var ganske tydelig at jeg ikke hadde noe håp eller fremtid. Så hvorfor skal jeg gidde å prøve i det hele tatt.

Overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen var veldig spesiell. Fordi jeg ble faktisk kjent med noen nye folk som faktisk likte meg for den jeg var. Jeg var veldig rar. Veldig stille. Veldig sjenert. Men etterhvert så ble jeg litt tryggere på meg selv. Og for hver dag som gikk så ble jeg mer som meg selv. Om det var en bra ting eller ikke ble jeg fort usikker på. Kanskje jeg ble for komfortabel med å være meg selv. Men i så fall så gikk ryktene ganske fort. De som var slemme mot meg på barneskolen begynte jo også på samme ungdomsskole som det jeg gjorde. Så vi var ikke helt ferdig med det. Men de begynte å kalle meg ting som gay, homo osv. Og for å være helt ærlig så viste jeg ikke helt hva det var. Ryktene gikk som sagt utrolig fort. Vennene mine begynte å spørre meg om jeg var homofil. Og jeg svarte alltid nei. I bunn og grunn fordi jeg ikke selv viste. Men de ga seg ikke. Jeg husker at alle alltid spurte vennene mine om jeg var det eller ikke. Men aldri turte å spørre meg selv. Jeg hadde akkurat begynt å bruke sminke. Jeg var alltid glad i å tegne og jeg ønsket å bli designer. Så jeg skjønner at folk kanskje kan være mistenksomme. Men jeg var ung. Jeg viste ikke selv den tiden en gang. Men folk måtte på liv og død finne det ut. Og om jeg sa nei så gikk de alltid bak ryggen min og sa "han er def gay". Jeg tror det var all oppmerksomheten som gjorde meg gal. Og det at ordet faktisk ble brukt som et skjellsord mot meg. Homo. Gay. Transe. Jeg husker ikke når det var men jeg av bekreftet ryktene og det fikk ganske mye oppmerksomhet. Både positivt og negativt. Men mest positivt. Jeg fikk endelig roet det ned og kunne endelig leve "normalt". På videregående så var alt ganske rolig. Bortsett fra at jeg begynte å tiltrekke meg av gutter. Jeg husker hvor vanskelig det var fordi jeg ville ikke bli mobbet igjen. Jeg ville bli akseptert. Og jeg følte at jeg ikke kunne det hvis jeg var homofil. Men det var ikke lett å holde seg unna noe som føltes så riktig. Jeg møtte faktisk en som var homofil selv og han fikk meg til å føle meg som et menneske og ikke et monster. Han fikk meg til å bli litt tryggere på meg selv. Når det gjaldt legningen min. Og jeg stolte på han. Han sa at jeg måtte være den jeg var. Så jeg gjorde det som føltes naturlig riktig for meg. Jeg begynte etterhvert å åpne meg for mine nærmeste. Og responsen deres var fantastisk. Jeg elsker de kjempe masse og de har tatt så godt vare på meg.

Etter at jeg kom ut så har det slått tilbake på meg. Folk kan forsatt bruke ord som homo, gay, transe som et skjellsord mot meg. En gang jeg var ute på byen så var det en gjeng som bare helte drinken sin på meg. Mange jeg trudde var mine venner tok avstand etter jeg kom ut. Jeg trudde jeg var ferdig med det. Men nei. Jeg hører folk hviske, jeg ser at de ser på meg. Jeg har blitt hengt ut utallige ganger på Twitter fordi jeg bruker sminke, tar sol og napper bryna. Listen er lang.

Det er rundt 2 år siden jeg valgte å slutte på skolen. Jeg har alltid pyntet på sannheten når folk spør meg om hva jeg driver med. Om jeg studerer. Fordi jeg vet hvor dømmende folk kan være. Så jeg unngår alltid spørsmålet. Grunnen til at jeg sluttet er fordi: Det startet på 2 videregående. Det var den tiden jeg offisielt kom ut. Jeg hadde funnet en gutt jeg likte utrolig godt. Vi hadde de samme interessene og det var gøy å være med han. Men han ville ikke ha noe seriøst. Så når han fant ut at jeg begynte å falle for han så sluttet han kontakten med en gang. Og jeg prøvde å ringe han men han tok aldri telefonen. Eller noen ting. Så jeg var ganske knust. Og ja jeg vet at dere syns dette er kjempe teit men dere som har vært i samme tåpelige situasjon vet hvor håpløst alt kan være. Jeg prøvde å komme meg over han. Noen dager var bedre enn andre. Alt gikk utover skolen. Og det ble veldig mye med familien også. Det var denne tiden hvor jeg festet mye. Og på festene så var det alltid noen som skulle dømme meg utifra hvordan jeg så ut. Folk var veldig spydige. Folk fikk meg til å bli flau over at jeg var homofil. Jeg tenkte hele tiden på hva som var galt med meg. Hvorfor er jeg slik jeg er. Hadde jeg hatt valget selv så hadde ting vært annerledes. Jeg hadde ikke blitt mobbet. Å da kunne jeg vært gladere. Jeg kunne vært mye sterkere og hadde sluppet å gå gjennom alt dette drittet. Skolen gikk til helvete og alt var bare dritt. Mange av vennene mine kuttet kontakten. Det ble for mye. Så jeg ga opp. Jeg skulket skolen nesten hver dag det halvåret. Jeg klarte ikke mer. Jeg ville ha fred og ro. Hvorfor skal jeg fortsette å kjempe og krige når det ikke gir meg noe resultater. Alt folk har lært meg er en løgn. Jeg kollapset. Jeg bestemte meg for at jeg ikke klarer mer. Mamma og pappa dro til Vietnam den sommeren så jeg var hjemme alene i hele sommer med broren min. Dette var et valg jeg har tenkt om og om igjen på. Jeg ville ikke leve lenger. Så når sommeren var over. Så var det over for meg også. Jeg ville leve livet fullt ut før alt var over. Og det gjorde jeg. Men jo nærmere sommeren var slutt. Jo mer angret jeg. Jeg begynte å bli så glad i vennene mine. Jeg begynte endelig å få litt håp igjen. Men samtidig ikke.<

Jeg hadde som sagt sluttet på skolen. Så jeg brukte friåret mitt på å finne meg selv. Det var den tiden bloggen min gikk utrolig bra. Jeg hadde akkurat blitt nominert til Vixen Blog Awards og alt gikk bare oppover. Jeg brukte så mye tid på bloggen. Men det er bra. For jeg ble mer og mer meg selv. Jeg har funnet ut hvem jeg er. Jeg er sårbar. Jeg er følsom. Jeg er usikker. Jeg er ydmyk. Men jeg er også sterk. Jeg er positiv. Jeg er energisk. Jeg er kreativ. Jeg er smart. Jeg er spontan. Og jeg er homofil. Jeg er forsatt ikke helt trygg på det. Men jeg er stolt over meg selv. Fordi jeg virkelig bryr meg om andre og jeg har gjort mye ting noen ikke klarer. Jeg burde være stolt over meg selv. Selv om folk har sagt mye dritt til meg og om meg så betyr vell ikke det noe. Jeg skriver dette innlegget fordi jeg har vært skikkelig nede i det siste. Så jeg skriver dette innlegget som en motivasjon for både meg og dere der ute som har det litt vanskelig. Jeg hadde helt glemt den lange reisen jeg har gått. Og jeg vil ikke avslutte den. Men fullføre den. Husk at du aldri er alene om ting. Jeg har holdt alt for meg selv for lenge og det har ødelagt meg masse. Jeg har prøvd noe nytt. Å det er å være åpen og ærlig med andre. De har kanskje ikke de samme problemet som det du har. Men følelsen av å vite at noen er der for deg er ubeskrivelig og fantastisk.

Mobbing er grusomt. Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal ha behovet for å være slemme mot andre. Folk må huske at vi er alle mennesker og vi burde alle hjelpe hverandre med å bygge hverandre oppover. Ikke nedover. Hadde jeg ikke blitt mobbet hadde jeg ikke vurdert selvmord. Jeg hadde ikke hatt dårlig selvtillit. Jeg hadde ikke hatt de problemene jeg har i dag. Det har faktisk mye å si. Jeg vet ikke om dette innlegget vil påvirke så mye. Men jeg håper jo det. Jeg har ventet lenge nok og er endelig klar til å ta et oppgjør mot mobberne. Seriøst vi lever i 2015. Det er ikke kult å mobbe. 

Silver f*ck

  • Date: 01.11.2015 / Post: 17:09 / Category: OOTD
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bomberjacket from Junkyard / Tee from H&M / Jeans from Cubus / Huaraches from Stress

My mind is somewhere else at the moment. Sorry for bad updates, again. 

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits