Vinn en make-over hos Headmasters

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Hey people!
Jeg er så heldig å ha inngått et samarbeid med Headmasters. Var der for noen uker siden og gikk for helt blondt hår! Jeg er så super fornøyd og jeg ønsker også at dere skal bli det. Det var flinke Karina som ordnet meg. Håret er enda lysere i virkeligheten og er akkurat slikt jeg ville ha det! Derfor skal jeg, i samarbeid med Headmasters, holde en stor konkurranse for dere lesere hvor dere kan vinne en makeover hos Headmasters! Da har du muligheten til å gjøre hva du vil.

Konkurransen holdes på Instagram og det enste du trenger å gjøre er å legge ut bildet nederst her på Instagram og følge instruksjonene jeg har gitt! Dette gjelder kun hos Headmasters Torvbyen i Fredrikstad.

Lykke til! Vinneren trekkes tilfeldig så alle har en mulighet til å vinne!

Win a giftcard on sunglasses from Specsavers

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Me and good looking Siri Tollerød

I forbindelse med Årets Brilemodell, som startet jakten på Norges nye brilleansikt i går, har jeg lyst til å gi bort to stk gavekort til mine lesere. Gavekortet ligger på rundt 1000 kr og gir deg muligheten til å kjøpe hvem solbriller eller briller du ønsker fra Specsavers!

Dette er hva du trenger å gjøre:
1. Lik Specsavers sin Facebook side her.
2. Lik dette innlegget her. (Like knappen venstre nederst)
3. Kommenter med navn og e-post adresse når du er ferdig.

Enkelt og greit!

Vil også minne dere på at som sagt, så er Specsavers på jakt etter Norges nye brilleansikt. Om du mener du har en sjanse (noe du selvfølgelig har) så trenger du bare å poste et bilde på Instagram med hashtag #BRILLEMODELL også er du med i selve konkurransen for Årets Brillemodell.

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits