My childhood and insecurity

  • Date: 08.11.2015 / Post: 20:53 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg ønsker ikke å kaste bort livet mitt på å være trist og lei meg. Derfor har jeg alltid vært innstilt på at alt går bra og alltid vært positiv i alle situasjoner uansett. Jeg har ignorert alle problemene mine og latt som om de ikke eksisterer. Men jeg ser nå at det har ført til at jeg kan bryte sammen når som helst. Jeg kan ikke håndtere alt sammen. Jeg vet ikke hvordan dette kommer til å hjelpe. Men jeg er villig til å prøve. Det er jo egentlig grunnen til at jeg startet å blogge. Jeg startet å blogge for å kunne skrive åpent og ærlig om barndommen min. Men jeg turte aldri. Dette innlegget har jeg holdt på med siden jeg startet å blogge i 2011. 

Jeg var aldri en av de kule på barneskolen. Og jeg hadde ikke så mange å henge med. Jeg var ganske ensom. Og ingenting ble noe bedre når folk begynte å plage meg. Det startet useriøst og smått. Men det ble mer seriøst etterhvert. Det gikk fra å bare være små ting til drittslenging. Og det pågikk hver fuckings dag hele barneskolen. Alt jeg gjorde hadde de noe å si på. Alt jeg sa hadde de en kommentar til. Og ja jeg ble sliten. Det gikk utover skolen, familie og min egen lykke. Jeg våknet opp hver morgen av at jeg ikke ville på skolen. Fordi jeg ikke trivdes. Jeg ville bytte skole og jeg nevnte det for foreldrene mine hele tiden men de skjønte meg ikke. Det var vanskelig for de å forstå. Å det skjønner jeg jo. For jeg var ikke den beste til å uttrykke mine følelser. Er fortsatt ikke det den dag i dag. Men jeg vil bli det en gang. Men uansett. Så ble liksom alt for mye for meg. Jeg følte meg kjempe alene. Jeg følte meg helt lost. Hva har jeg gjort for å fortjene all den dritten her. Jeg vet ikke. Jeg husker dette øyeblikket veldig godt. Selv om jeg ikke ønsker. Men jeg gjør det. Jeg lå på rommet mitt drit lenge. Og jeg gråt og gråt. Jeg måtte vente til tårene hadde tørket. For jeg skulle ned på kjøkkenet å hente en kniv. Men jeg kunne ikke det før jeg hadde sluttet å gråte. Men det var var ikke lett for meg. Jeg husker jeg ble ganske sliten etter å ha grått så mye. Så jeg sovnet. Og jeg våknet av at pappa vekket meg til skolen. Som alltid. Følelsene mine den dagen var ubeskrivelig. Jeg husker ikke helt hva jeg drømte den natten. Men jeg husker at jeg var skikkelig sjokkert når jeg sto opp. Jeg var ikke glad. Jeg var ikke trist heller. Jeg var sjokkert. Jeg gikk ned for å pusse tennene som vanlig. Og jeg begynte å tenke. Også innså jeg faktisk hva jeg holdt på å gjøre. Dette skjedde når jeg gikk i 6.klasse. Etter den gangen tenkte jeg på det hele tiden. Uansett hva jeg gjorde eller hvor jeg var så kom det alltid opp. Veldig ofte når jeg var alene. Noe jeg var som regel hele tiden. Hvorfor skal jeg kaste bort livet på å være ulykkelig? Det var ganske tydelig at jeg ikke hadde noe håp eller fremtid. Så hvorfor skal jeg gidde å prøve i det hele tatt.

Overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen var veldig spesiell. Fordi jeg ble faktisk kjent med noen nye folk som faktisk likte meg for den jeg var. Jeg var veldig rar. Veldig stille. Veldig sjenert. Men etterhvert så ble jeg litt tryggere på meg selv. Og for hver dag som gikk så ble jeg mer som meg selv. Om det var en bra ting eller ikke ble jeg fort usikker på. Kanskje jeg ble for komfortabel med å være meg selv. Men i så fall så gikk ryktene ganske fort. De som var slemme mot meg på barneskolen begynte jo også på samme ungdomsskole som det jeg gjorde. Så vi var ikke helt ferdig med det. Men de begynte å kalle meg ting som gay, homo osv. Og for å være helt ærlig så viste jeg ikke helt hva det var. Ryktene gikk som sagt utrolig fort. Vennene mine begynte å spørre meg om jeg var homofil. Og jeg svarte alltid nei. I bunn og grunn fordi jeg ikke selv viste. Men de ga seg ikke. Jeg husker at alle alltid spurte vennene mine om jeg var det eller ikke. Men aldri turte å spørre meg selv. Jeg hadde akkurat begynt å bruke sminke. Jeg var alltid glad i å tegne og jeg ønsket å bli designer. Så jeg skjønner at folk kanskje kan være mistenksomme. Men jeg var ung. Jeg viste ikke selv den tiden en gang. Men folk måtte på liv og død finne det ut. Og om jeg sa nei så gikk de alltid bak ryggen min og sa "han er def gay". Jeg tror det var all oppmerksomheten som gjorde meg gal. Og det at ordet faktisk ble brukt som et skjellsord mot meg. Homo. Gay. Transe. Jeg husker ikke når det var men jeg av bekreftet ryktene og det fikk ganske mye oppmerksomhet. Både positivt og negativt. Men mest positivt. Jeg fikk endelig roet det ned og kunne endelig leve "normalt". På videregående så var alt ganske rolig. Bortsett fra at jeg begynte å tiltrekke meg av gutter. Jeg husker hvor vanskelig det var fordi jeg ville ikke bli mobbet igjen. Jeg ville bli akseptert. Og jeg følte at jeg ikke kunne det hvis jeg var homofil. Men det var ikke lett å holde seg unna noe som føltes så riktig. Jeg møtte faktisk en som var homofil selv og han fikk meg til å føle meg som et menneske og ikke et monster. Han fikk meg til å bli litt tryggere på meg selv. Når det gjaldt legningen min. Og jeg stolte på han. Han sa at jeg måtte være den jeg var. Så jeg gjorde det som føltes naturlig riktig for meg. Jeg begynte etterhvert å åpne meg for mine nærmeste. Og responsen deres var fantastisk. Jeg elsker de kjempe masse og de har tatt så godt vare på meg.

Etter at jeg kom ut så har det slått tilbake på meg. Folk kan forsatt bruke ord som homo, gay, transe som et skjellsord mot meg. En gang jeg var ute på byen så var det en gjeng som bare helte drinken sin på meg. Mange jeg trudde var mine venner tok avstand etter jeg kom ut. Jeg trudde jeg var ferdig med det. Men nei. Jeg hører folk hviske, jeg ser at de ser på meg. Jeg har blitt hengt ut utallige ganger på Twitter fordi jeg bruker sminke, tar sol og napper bryna. Listen er lang.

Det er rundt 2 år siden jeg valgte å slutte på skolen. Jeg har alltid pyntet på sannheten når folk spør meg om hva jeg driver med. Om jeg studerer. Fordi jeg vet hvor dømmende folk kan være. Så jeg unngår alltid spørsmålet. Grunnen til at jeg sluttet er fordi: Det startet på 2 videregående. Det var den tiden jeg offisielt kom ut. Jeg hadde funnet en gutt jeg likte utrolig godt. Vi hadde de samme interessene og det var gøy å være med han. Men han ville ikke ha noe seriøst. Så når han fant ut at jeg begynte å falle for han så sluttet han kontakten med en gang. Og jeg prøvde å ringe han men han tok aldri telefonen. Eller noen ting. Så jeg var ganske knust. Og ja jeg vet at dere syns dette er kjempe teit men dere som har vært i samme tåpelige situasjon vet hvor håpløst alt kan være. Jeg prøvde å komme meg over han. Noen dager var bedre enn andre. Alt gikk utover skolen. Og det ble veldig mye med familien også. Det var denne tiden hvor jeg festet mye. Og på festene så var det alltid noen som skulle dømme meg utifra hvordan jeg så ut. Folk var veldig spydige. Folk fikk meg til å bli flau over at jeg var homofil. Jeg tenkte hele tiden på hva som var galt med meg. Hvorfor er jeg slik jeg er. Hadde jeg hatt valget selv så hadde ting vært annerledes. Jeg hadde ikke blitt mobbet. Å da kunne jeg vært gladere. Jeg kunne vært mye sterkere og hadde sluppet å gå gjennom alt dette drittet. Skolen gikk til helvete og alt var bare dritt. Mange av vennene mine kuttet kontakten. Det ble for mye. Så jeg ga opp. Jeg skulket skolen nesten hver dag det halvåret. Jeg klarte ikke mer. Jeg ville ha fred og ro. Hvorfor skal jeg fortsette å kjempe og krige når det ikke gir meg noe resultater. Alt folk har lært meg er en løgn. Jeg kollapset. Jeg bestemte meg for at jeg ikke klarer mer. Mamma og pappa dro til Vietnam den sommeren så jeg var hjemme alene i hele sommer med broren min. Dette var et valg jeg har tenkt om og om igjen på. Jeg ville ikke leve lenger. Så når sommeren var over. Så var det over for meg også. Jeg ville leve livet fullt ut før alt var over. Og det gjorde jeg. Men jo nærmere sommeren var slutt. Jo mer angret jeg. Jeg begynte å bli så glad i vennene mine. Jeg begynte endelig å få litt håp igjen. Men samtidig ikke.<

Jeg hadde som sagt sluttet på skolen. Så jeg brukte friåret mitt på å finne meg selv. Det var den tiden bloggen min gikk utrolig bra. Jeg hadde akkurat blitt nominert til Vixen Blog Awards og alt gikk bare oppover. Jeg brukte så mye tid på bloggen. Men det er bra. For jeg ble mer og mer meg selv. Jeg har funnet ut hvem jeg er. Jeg er sårbar. Jeg er følsom. Jeg er usikker. Jeg er ydmyk. Men jeg er også sterk. Jeg er positiv. Jeg er energisk. Jeg er kreativ. Jeg er smart. Jeg er spontan. Og jeg er homofil. Jeg er forsatt ikke helt trygg på det. Men jeg er stolt over meg selv. Fordi jeg virkelig bryr meg om andre og jeg har gjort mye ting noen ikke klarer. Jeg burde være stolt over meg selv. Selv om folk har sagt mye dritt til meg og om meg så betyr vell ikke det noe. Jeg skriver dette innlegget fordi jeg har vært skikkelig nede i det siste. Så jeg skriver dette innlegget som en motivasjon for både meg og dere der ute som har det litt vanskelig. Jeg hadde helt glemt den lange reisen jeg har gått. Og jeg vil ikke avslutte den. Men fullføre den. Husk at du aldri er alene om ting. Jeg har holdt alt for meg selv for lenge og det har ødelagt meg masse. Jeg har prøvd noe nytt. Å det er å være åpen og ærlig med andre. De har kanskje ikke de samme problemet som det du har. Men følelsen av å vite at noen er der for deg er ubeskrivelig og fantastisk.

Mobbing er grusomt. Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal ha behovet for å være slemme mot andre. Folk må huske at vi er alle mennesker og vi burde alle hjelpe hverandre med å bygge hverandre oppover. Ikke nedover. Hadde jeg ikke blitt mobbet hadde jeg ikke vurdert selvmord. Jeg hadde ikke hatt dårlig selvtillit. Jeg hadde ikke hatt de problemene jeg har i dag. Det har faktisk mye å si. Jeg vet ikke om dette innlegget vil påvirke så mye. Men jeg håper jo det. Jeg har ventet lenge nok og er endelig klar til å ta et oppgjør mot mobberne. Seriøst vi lever i 2015. Det er ikke kult å mobbe. 

The whole Balmain for HM collection

  • Date: 11.10.2015 / Post: 17:01 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

WOMEN:


MEN:Fikk akkurat hele kolleksjonen på mail og den er helt fantastisk! Kolleksjonen er det perfekte høst kolleksjonen og jeg klarer ikke å vente til kolleksjonen er ute i butikkene!

Just got the whole collection on mail and it is absolutely amazing! It is the perfect fall/winter collection and I cant wait for it to get out in store!

Jeg elsker Olivier Rousteing som designer. Han er definitivt en av mine favoritt designere. Jeg liker herrekolleksjonen mer fordi den er så maskulin og sofistikert. Damekolleksjonen er super sexy og so strong. Hele kolleksjonen er on fleek!

I really love Olivier Rousteing as a designer. He is definitely one of my favorite designers. I love the men collection more because its so masculine and sophisticated. The collection represent the strong man. The women collection is so sexy and strong. The collection is on fleek!

Xx

3 days to my birthday

  • Date: 29.06.2015 / Post: 23:12 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE

I turn 19 soon! 3 days and I cant wait.Dont have any plans for my birthday atm but I think I will be hanging out with my friends. I have a little blog break this summer. So much stress and drama to handle. So I am not so active on Instagram eather. But still, feel free to follow @haovu Xx

#HMBALMAINATION

  • Date: 18.05.2015 / Post: 21:52 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Etter fjorårets suksess med Alexander Wang x HM har jeg gledet meg masse til å se hvem som blir HM sitt neste gjestedesigner. Tanken har vært på Givenchy, Prada, Gucci and so on! Veldig glad for at det er Balmain. Har elsket Balmain så lenge jeg kan huske og kan ikke vente til alt kommer. Balmain er en bastion innen fransk luksus, og under det kreative lederskapet til Olivier Rousteing har Balmain vokst til et globalt popkultur-fenomen. I går kveld gjestet Rousteing Billboard Music Awards i selskap med Kendall Jenner og Jourdan Dunn og avslørte de første plaggene i kolleksjonen på den røde løperen.

"Jeg vil snakke med min egen generasjon; Det er mitt hovedmål som designer. H&M gir meg en unik mulighet til å bringe alle inn i Balmains verden og leve ut en del av drømmen. Vi ønsker å skape en global #HMBalmaination: en felles bevegelse drevet av en hashtag. Samarbeidet føles helt naturlig for meg. H&M er et merkevare som alle kan forholde seg til. Det er en invitasjon til fellesskap, noe jeg er veldig for." - Olivier Rousteing

Balmain ble grunnlagt i 1945 og har alltid vært tro mot grunnleggerens visjon og ånd. Designet utstråler energi, humør, fornøyelse og frihet, og appellerer til alle.

"Vi er begeistrer for å ha Balmain som gjestedesigner for H&M og for å kunne skape en virkelig engasjerende opplevelse for alle. Med sin miks av klassisk couture og streetwear har Balmain en unik stil som både er overdådig og direkte, sensuell og energisk. Den er også tett forbundet med showbusiness og musikkbransjen, noe som tilfører enda et overraskelsesselement" Ann-Sofie, Creative Advisor i H&M

Kolleksjonen vil være tilgjengelig fra 5.november i rundt 250 butikker verden over og online, og den vil omfatte klær og tilbehør for både kvinner og menn. Dette er noe å glede seg til og det er smart å begynne å spare penger allerede nå!  Vet at jeg skal det Xx

Luxury for dinner

  • Date: 27.11.2014 / Post: 20:36 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Work hard, shop hard.

Jeg har tenkt mye på en ting i det siste. Jeg ønsker at mitt første kjøp av en designerveske skal være spesielt så jeg har sjekket overalt på sosiale medier, internett og over alt for å finne den perfekte vesken. Jeg ønsker en enkel en, en klassisk og den må selvfølgelig passe alt!!

Her er 5 vesker som jeg ble helt forelsket i! Vet ikke hvem som er min favoritt. De er alle spesielle på hver sin måte. Jeg kan si at jeg egentlig er skikkelig svak for Givenchy "Antigona" modellen. Perfekt fra topp til tå.

Translate: I been thinking about one thing lately. I really want by first designer bag to be special so I have been looking all over sosial media, internet and all over to find the perfect bag. I want a easy one, classic and it have to match everything!!

Here's 5 bags that I fell in love with! I don't know which one is my favorite. They all specaial on there own way. I can honestly say that I'm really weak for the Givenchy "Antigona". It's perfection all over.

Want it, need it

  • Date: 15.10.2014 / Post: 21:36 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE / 10. HERE / 11. HERE / 12. HERE / 13. HERE / 14. HERE

Midseason sale on Nelly, say no more! All i want is everything.

My outfits and I

  • Date: 13.10.2014 / Post: 23:15 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mine outfits i det siste! Hvem er deres favoritt?

Kinbazar

  • Date: 29.05.2014 / Post: 21:10 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Tok noen bilder av Harnold og Anri fra Kinazar. Dette er resultatet. Besøk siden demmes her.

Damn, I need these

  • Date: 06.05.2014 / Post: 11:39 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Zara har alltid vært en favoritt hos meg. De har alltid noe fint. Men fant ekstremt mye fint nå! Har valgt ut mine favoritter. Plaggene er noe jeg virkelig kunne tenkt meg å ha i skapet! Kommer nok til å investere meg noe av disse.

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits