#HOVE

  • Date: 02.05.2014 / Post: 15:58 / Category: Hove
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Jeg vil se på meg selv som en livsnyter, en blid og glad person. Jeg burde bli Hovefestivalblogger for blogg.no fordi jeg er kreativ, glad, tar gode bilder og tar imot de utfordringene jeg får. Har drevet med blogg i flere år og har etter alle disse årene samlet masse erfaring. Har alltid hatt lyst til å dra på en av Hove festivalene men er alltid noe som hindrer meg. Men i år har jeg skikkelig lyst og ønsker utrolig å gå inn for det.
Jeg er en musikkelsker, derfor passer Hove utrolig bra for meg. Er så utrolig mange artister det er jeg liker. Imagine Dragons, Elle Goulding, Martin Garrix osv!
Jeg har aldri vært med på Hove før. Som sagt så er det alltid noe som har hindret meg. Så med en gang jeg så denne muligheten så måtte jeg gripe den! Jeg vet også at hvis dere velger meg som blogger for Hovefestivalen for blogg.no så vet jeg at jeg vil gjøre en god jobb og ta alle utfordringer med et smil. Håper dere likte innlegget og jeg gleder meg masse til å høre fra dere!

#HOVEBLOGG14

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits