Everyday glow

  • Date: 06.09.2015 / Post: 21:12 / Category: Skjønnhet
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Sponset innlegg

Får så mange spørsmål ang sminken min og tenkte å vise dere noen produkter jeg pleier å bruke. Bruker disse produktene for å holde en mest naturlig look som mulig. Disse produktene ser super naturlige ut så disse er de perfekte produktene til gutter. Har brukt disse produktene i en stund nå og er forsatt like fornøyd som første gang. Huden har ikke blitt noe verre av produktene, noe som er utrolig viktig for det fleste sminker kan ødelegge huden veldig.<

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Glo Minerals Bronzing Powder er en superflott solpudder! Dette er en av mine everday produkt fordi den er så lett på huden. Pudderet er utrolig mykt og veldig pigmentert. 2/3 av pudderet er et matte solpudder og resten er en gullaktig highlighter. Det som er så perfekt er at du kan velge å ta hele pudderet med highlighteren når du ønsker en ekstra glød. Eller bare bruke den matte delen!

Nilens Jord Kabuki Brush er kosten jeg bruker uansett! Kosten gjør at sminken legger seg helt flawless og den er supermyk og deilig å bruke! Bruker den til løst pudder, presset pudder og ja.. alt!

Glo Minerals Brow Collection Kit er et øyenbrynskit som inneholder et palette med 2 forskjellige brynspudder, øyenbrynsvoks og en highlighter. Samtidig så får du med noen øyenbrynsmaler, et pinsett, øyenbrynsbørste og en maskarakost. Kostene er å utrolig bra! Tror koster har veldig mye å si på sminken å det merker jeg stor forskjell på etter jeg begynte med disse kostene. Paletten er helt amazing! Jeg er egentlig ikke superfan av brynspudder etter jeg begynte med Anastasia Brow Pomaden eller Mac Browgel. Men når du bruker øyenbrynsvoksen, også legger på fargen etterpå så blir resultatet så naturlig og brynene holder hele dagen. Highlighteren er kremet og champagne farget. Jeg pleier å legge denne under brynet for å få et lite løft. Bruker også highlighteren over kinnene siden denne highlighteren er så god!

Glo Minerals Under Eye Concealer gjemmer mine mørke ringer under øynene. Jeg vet ikke hvordan men den gjør virkelig det. Dette er bedre enn kaffe! Ikke det at jeg liker kaffe men jeg blir 100 prosent mer våken med denne concealeren!

Glo Minerals Pressed Base er en presset mineralfoundation. Bruker kosten min fra Nilens Jord til å påføre dette pudderet. Det eneste jeg trenger er concealer og dette pudderet og huden min ser fantastisk ut! Den dekker utrolig godt og gir en matte finish.

Glo Minerals Camouflage er amazzzing! Denne dekker absolutt alt og jeg klarer meg ikke uten denne! Denne concealeren har jeg brukt i evigheter og jeg har alltid gått tilbake til den. Den kan virke litt tykk når du påfører den men den er super lett på huden og sitter utrolig godt på huden.

Jeg har snart tenkt til å begynne med YouTube! Så da kan dere se og skjønne mer av hvordan jeg påfører sminken og hvorfor. Grunnen til at jeg ikke starter nå er fordi jeg ikke har et videokamera som fungerer. Men ville skrive dette innlegget først som en teaser siden disse produktene er helt fantastiske. Enjoy!

Xx

07.09.2015 kl.01:23

Endelig en gutt som blogger om sminke! Stå på Hao, gleder meg til youtubevideoer! :-)

Hao Vu

10.09.2015 kl.14:03

Anonym: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits