Summer must haves

  • Date: 09.06.2015 / Post: 15:38 / Category: Skjønnhet
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Har både et elsk og hat forhold til sommer. At det skal være så varmt noen ganger at du bare svetter som en gris. Det er så vanskelig å sminke seg fordi det er så varmt. Men samtidig så vil man kanskje ikke gå uten. Derfor har jeg valgt ut 5 av mine sommer produkter som er perfekt på sommeren. Disse produktene er jeg veldig avhengi av nå og jeg er virkelig fornøyd med disse.

Bull Dog Protective Moisturiser er en fuktighetskrem. Det jeg liker med denne er at den er så lett så den føles fantastisk ut på huden. Man blir ikke oljete av den selv om den inneholder 9 forskjellige typer oljer. Samtidig så inneholder den aloe vera, grønn te og det er sol faktor 15 i den! Jeg er ikke så flink til å bruke solkrem så liker at de produktene jeg har inneholder sol faktor så jeg like vell kan beskytte huden.

Tone Lise Creamy Salt Scrub er fantastisk! Jeg pleier alltid å være like tørr som på vinteren som om sommeren. Derfor bruker jeg denne skrubben som inneholder salt fra dødehavet kombinert med frukt, planter og urteekstrakter. Denne fjerner alle døde hudceller og grov hud. Det gjør også at jeg får finere og mye jevnere brunfarge. Samtidig så blir huden min silkemyk.

Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil har jeg brukt i mange år! Så er uten tvil at det er denne jeg anbefaler når det gjelder sololje. Jeg har alltid brukt en uten solfaktor fordi jeg vil bli mest brun som mulig. Men skjønner nå at litt sol faktor ikke skader noen. Veldig lett å smøre på kroppen og lukter kokos! Jeg er ikke glad i å være så oljete men denne er ikke så ekkel som de fleste.

The Balm Sexy Mama har jeg hatt i sminkemappen min utrolig lenge men har aldri tatt det i bruk faktisk. Brukte det for første gang for noen måneder siden og den overasket veldig! Jeg er ikke fan av oljete og fett hud. Men det får man veldig lett om man har en foundation som er litt oljete eller solpudder med litt highlight i. Denne er ikke mega pigmentert men demper like vell det som trengs. Veldig liten så er så lett å ha med seg overalt. Det er veldig greit for du vil ha med deg litt sminke for å freshe deg opp når du er ute. Og det er ikke så kult å ha med sminke som er så stort. Derfor er denne perfekt! Har pleid å brukt en blotting paper som er et ark som bare fjerner fett og glans. Men jeg syns denne er mye bedre for du legger den bare over med en stor kost. Og den ødelegger ikke sminken din!

Ole Henriksen Perfect Truth CC Creme er mitt must have! Foundation og alt det er byttet ut med denne. Jeg er utrolig overasket over hvor bra den dekket og det at det bare  er en dagkrem med farge er helt sykt. Sitter utrolig godt på huden og du trenger seriøst ikke mer enn denne. Det er så bra på sommeren! Fukter og pleier huden din i stede for å tette igjen huden og skape urenheter. Trudde også at den var for lys for meg, men fargen smeltet inn i huden og jeg fikk en fantastisk finish! Du får kjøpt den her. Finnes også i light. Jeg har i medium.

Loreal Paris Sublime Bronze Summer Legs BB Creme er mitt must have party produkt! Det er noen anledninger hvor jeg vil være litt brunere enn andre. Som på fester, bursdager osv. Dette er som en selvbruning. Du smører den på kroppen og du får en fantastisk farge! Det er bare en midlertidig krem som du har på. Så den går bare bort når du dusjer. Perfekt for oss som er helt elendig når det gjelder selvbruning! Blir denne flekkete kan du bare fjerne alt eller dekke over. Produktet er ment for beinene men jeg bruker den på armene og ansiktet og. Den ser veldig tykk ut men blir veldig tynn når du smører den ut. Og den smitter ikke over på klærne.

Kommer til å skrive flere innlegg som dette. Jeg vet at mange av dere lurer på hvordan jeg sminker meg og hvordan produkter jeg bruker. Så kommer til å begynne å lage videoer og innlegg som dette! Noen av produktene er sponset og som jeg har fått gratis. Men disse er de produktene jeg bruker nesten hver dag! Så dette er mine ærlige meninger. Og det er det på alle de andre innleggene og. Til dere som lurte. XxSkriv en ny kommentar

hits