Luxury for dinner

  • Date: 27.11.2014 / Post: 20:36 / Category: Inspirasjon
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Work hard, shop hard.

Jeg har tenkt mye på en ting i det siste. Jeg ønsker at mitt første kjøp av en designerveske skal være spesielt så jeg har sjekket overalt på sosiale medier, internett og over alt for å finne den perfekte vesken. Jeg ønsker en enkel en, en klassisk og den må selvfølgelig passe alt!!

Her er 5 vesker som jeg ble helt forelsket i! Vet ikke hvem som er min favoritt. De er alle spesielle på hver sin måte. Jeg kan si at jeg egentlig er skikkelig svak for Givenchy "Antigona" modellen. Perfekt fra topp til tå.

Translate: I been thinking about one thing lately. I really want by first designer bag to be special so I have been looking all over sosial media, internet and all over to find the perfect bag. I want a easy one, classic and it have to match everything!!

Here's 5 bags that I fell in love with! I don't know which one is my favorite. They all specaial on there own way. I can honestly say that I'm really weak for the Givenchy "Antigona". It's perfection all over.

Stephen

28.11.2014 kl.00:19

Givenchy 24 bag!

Hao Vu

28.11.2014 kl.01:35

Stephen: <3

Skriv en ny kommentar

hits