Say goodbye to my blog

  • Date: 27.10.2014 / Post: 20:47 / Category: Blogg
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Noen ganger trekker jeg følelsene mine så mye tilbake at jeg ikke en gang vet hva jeg føler lenger. Så mye jeg ønsker å gjøre men også så mye som gjør at jeg trekker tilbake. Jeg er virkelig ikke den personen som legger ut alt om livet mitt på bloggen eller sosiale medier. Jeg deler ikke personlige ting med venner eller familie for jeg har alltid ment at noen ting burde man bare holde for seg selv. Det gjør meg ensom, det gjør meg usikker for jeg har ingen der som kan fortelle eller si hva jeg skal gjøre når jeg trenger det. Jeg er ikke perfekt selv om jeg liker å vise det noen ganger. Jeg har egentlig ikke så mye mer jeg vil skrive. Eller jeg har vell egentlig det. Men jeg gjør det ikke. Noen ting forblir som det blir.

Jeg har blogget i noen år nå og jeg har ikke elsket hvert sekund som jeg ville sagt for å høre overfladisk ut. Jeg har hatt perioder hvor jeg er dritt lei og ikke gidder mer. Som nå. Bloggen har gitt meg utrolig mange flotte muligheter og positive erfaringer. Men noen ganger trekker det deg helt ned. Jeg trenger tid for meg selv til å finne ut hva jeg egentlig ønsker og hvordan jeg skal gjøre dette.

Hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge var for å blogge om mine følelser for at dere skulle få et ærlig og klar syn på hvem jeg er. Det ble snudd helt på hodet og ble en upersonlig blogg hvor jeg ikke delte noe som helst om meg selv og mest om mote. Jeg har så mye på hjertet men jeg er ikke klar for å få det ut enda. Jeg er ikke sterk nok til å komme ut med store personlige ting. Skulle ønske jeg var det, men nei..

Jeg avslutter denne bloggen. Dette blir mitt siste innlegg. Tro det eller ei. Jeg skal ikke blogge på denne bloggen mer. Men jeg vil bytte plattform. (Jeg er ikke ferdig helt enda.) Men i mellomtiden hvor jeg kommer til å bytte så vil jeg bruke tiden på en pause. Litt tid for meg selv. Vil selvfølgelig være aktiv på andre sosiale medier. Eller ikke. Vi får se. Men i mellomtiden.. Så snakkes vi!

Pål

27.10.2014 kl.20:51

:(

Mirela

27.10.2014 kl.21:05

<3 vennen..

thealanes

27.10.2014 kl.21:25

:(

veronica

27.10.2014 kl.21:44

Håper det går bra med deg :D Jeg syntes du er kjempeflink jeg, men alle trenger vi en pause av og til. Håper vi se snart. Driver å flytter og vært mye kaos i livet mitt, så ikke fått vært med så mye i Oslo denne måneden, men reiser mye innover i November så da håper jeg vi ses :D

Ta vare på deg selv og bruk den tiden du trenger. Spent på å høre hvilke plattform du skal blogge på? :)

Klem

Silje Kristine Storhaug

28.10.2014 kl.10:05

<3 Du er god du Hao

Marius Olsen

28.10.2014 kl.13:52

Kjenner deg ikke så godt, men jeg føler at det har forandret seg igjennom bloggen din, du virker som en fantastisk person og jeg har elsket hvert sekund som bloggen din har bydd på!!! Jeg respekterer at du avslutter bloggen, selv om det gjør meg litt trist :( Står her med åpne armer om du begynner å blogge igjen :)

Jonas Norman Amundsen

28.10.2014 kl.14:05

Hao Vu... dette kan du ikke gjøre!? Du får ikke lov. Denne bloggen er fantastisk. Jeg har fått mange mote tips fra din blogg... Du har nesten forandret livet mitt.

Skriv en ny kommentar

hits