Sponset video: Memories in good quality

  • Date: 11.10.2014 / Post: 15:31 / Category: Sponsor
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Ettersom jeg er blogger vet jeg godt hvor viktig det er med bra bilder med god kvalitet, sterke farger og skarpe linjer. Det er også super viktig for meg å bevare minnene jeg har, og det er det som er det beste med å være blogger! At du alltid må ta bilder, og bildene blir så gode minner etter år etter år. Men vi vil jo helst at bildene skal være i god kvalitet.

Sony har nå kommet med en reklamefilm som har superfokus på god kvalitet, bringe spektakulære detaljer til live, selv i ekstreme forhold til lite lys. Sony kommer nå med deres beste telefon noen sinne som også er vanntett (!!!!). En mobil som er vanntett er noe jeg virkelig trenger, jeg som er så dum å bruker mobilen i regnet og som har mistet telefonen i do alt for alt for mange ganger. Xperia Z3 er også den eneste smarttelefonen du kan spille PS4 på. PS4 Remote Play på Xperia Z3 gir deg en ordentlig PS4-spilling på en førsteklasses telefon. Ikke bare nok med det! Xperia Z3 har også hele todagers batterilevetid. Dette er en smarttelefon som lar deg gjøre mer enn noensinne, uten avbrudd. Helt fantastisk!

Si hei til nye Sony Xperia Z3.

"Forskjellen mellom bra og best ligger i detaljene. Se den utrolige reisen fra bra til best i svakt lys. Få derretter med deg de sanne historiene om folk som oppnådde mer takket være vår beste smarttelefon noensinne, Xperia Z3." 
- Sony 

Sponset innleggSkriv en ny kommentar

hits