JorgObé

  • Date: 08.10.2014 / Post: 12:00 / Category: Skjønnhet
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg har vært så heldig å fått prøve "Refreshing Scrub Mask" og "White Tea Balancing Creme" fra JorgObé. JorgObé er opprinnelig et dansk hudpleie for både herre og kvinner.

JorgObé Refreshing Scrub Mask er helt fantastisk! Den kan både brukes som en ansiktskrubb og ansiktsmaske. Det eneste du trenger er å ta litt på fingrene og bare skrubbe i sirkel bevegelser i ansiktet for best resultat. Jeg påfører skrubben i våt hud og bruker den som oftest i dusjen. Vasker alltid ansiktet så jeg ikke har noe sminke eller fett på huden så skrubben skal funke bedre. Du kan som sagt også bruke skrubben som en ansiktsmaske. Jeg anbefaler å vaske ansiktet før du påfører skrubben. Du bare masserer masken inn i huden i forsiktige sirkelbevegelser og lar masken virke i 10-15 minutter før du skyller den av igjen med lunkent vann. Masken gir en unik og frisk følelse i ansiktet.

Hver gang etter jeg har brukt Refreshing Scrub Mask så tar jeg alltid på JorgObé White Tea Balancing Cream. Denne gir utrolig mye fuktighet til huden. Huden min blir alltid litt tørr etter en skrubb eller ansiktsmaske, så denne fuktighetskremen passer utrolig bra og gir også en unik og frisk følelse i ansiktet som skrubben.

Ansiktsmasken anbefaler jeg å bruke 1-2 ganger i uken for å oppnå et optimalt og varig resultat. Jeg har fått så mye finere hud etter jeg bruke disse to produktene og jeg har fått så mange komplimenter om huden min.

JorgObé Refreshing Scrub Mask kan kjøpes her.

JorgObé White Tea Balancing Cream kan kjøpes her.

10.10.2014 kl.15:45

Om produktet er sponset så må du oppgi det, ellers er det du gjør feil :)

Hao Vu

11.10.2014 kl.13:47

Anonym: Vet det :)

Skriv en ny kommentar

hits