Nominate me to Vixen Blog Awards

  • Date: 22.09.2014 / Post: 19:22 / Category: Blogg
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vixen Blog Awards kjører igjen i år og du kan nå nominere dine favorittbloggere her! Var så heldig å bli nominert ifjor og det var en helt utrolig opplevelse. Kanskje jeg er like heldig i år som i fjor. Om dere syns jeg fortjener å bli nominert i noen av kategoriene så kan dere nominere min blogg her. Hadde blitt så evig takknemlig om dere hadde tatt dere tid til å nominert meg i en av kategoriene. Føler årets herreblogg, årets nykommer, årets moteblogg, beste outfit of the day, årets ungblogg og årets instagram som passer meg best! Så gjerne nominer meg i de kategoriene.

Nominer meg >HER<

Tusen takk! 

veronica

23.09.2014 kl.12:15

ÅÅ, jeg skal selvfølgelig stemme på deg :D ER det noen som virkelig fortjener å vinne Årets Herreblogg så er det jo deg, men du går jo under mange andre kategorier også :D Håper du vil legge igjen en liten stemme på meg også til Årets Moteblogg <3 Håper vi ses snart i Oslo!! Alltid morro å henge med deg!

Hao Vu

23.09.2014 kl.21:58

veronica: Åååå du er så fin!! Skal legge igjen en stemme på deg jeg fina :*
Håper vi ses igjen snart!!

Astrid-Helen

26.09.2014 kl.14:51

Nominert deg! Kjør på!

Hao Vu

26.09.2014 kl.17:23

Astrid: WIIIII!!!!<3

Skriv en ny kommentar

hits