Don't destroy your hair

  • Date: 17.07.2014 / Post: 14:20 / Category: Sponsor
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
DSD Pharma Norge introduserer et komplett behandlingsprogram for hårproblemer og jeg har vært så heldig å fått testet ut noen av produktene! Før jeg begynte på produktene var håret mitt litt tørt og skadet av rettetangen. Men nå har jeg brukt produktene i ca 1-2 måneder og nå er håret mitt silkemykt!

2.1 DIXIDOX de LUX ANTIDANDRUFF SHAMPOO
Denne shampooen inneholder flere antiflass ingredienser samtidig en høy konsentrasjon av vitaminer og skalp regulerende komponenter. Shampoen skal bidra til å redusere og forhindre utslipp av overflødig talg og håravfall.

4.5 DIXIDOX de LUXE KERATIN BEHANDLINGS SERUM
Denne er min favoritt! Dette serumet skal gi håret ditt glans, styrke og volum. Serumet refererer til de dobbeltvirkende behandlinger som både stimulerer hårvekst og forbedre sin struktur.

2.4 DIXIDOX de LUXE ANTIDANDRUFF LOTION
Denne er veldig deilig å ha på! Denne lotionen inneholder flere aktive antiflass ingredienser samtidig en høy konsentrasjon av planteekstrakter rik på skalp regulerende og anti-alopeci komponenter. Du bare tar å sprayer litt på håret og i hodebunnen og maserer lotionen inn i hodebunnen!

Produktene har hjulpet meg masse. Håret mitt har aldri sett bedre ut og jeg er kjempe fornøyd med de. DSD Pharma Norge har også mange flere serier og tilpasser dine hårproblemer. Så du vil finne de riktige produktene som passer perfekt for deg og dine behov. Du finner produktene her. Har også fikset en rabattkode til dere. Bruk koden haovu2117 og du vil få 20% på alt!Skriv en ny kommentar

hits